Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontrolní závod

11. 4. 2018

Na místě dle počasí a počtu účastníků operativně přizpůsobíme program. Rádi bychom, aby se co nejvíce dětí závodu zúčastnilo, samozřejmě budeme všem pomáhat. 

Dozvíte se rozdělení do družstev. 

Družstvo C (úplní začátečníci) - pokud půjdou na vodu, tak na chvilku, společně s trenérem.

 

Tréninky budou vždy ve středu v čase 16:30- 18:30. Je dobré přijít vždy o něco dříve, abychom v 16:30 mohli začínat. Prioritou je samozřejmě maximum času strávit na vodě, v případě nepříznivého počasí budeme vymýšlet alternativní program na břehu. Lodě soukromé či oddílové by měli mít téměř všichni. Ti, kteří je nemají budou mít lodě přiděleny vždy na trénink. V průběhu sezóny se budeme snažit materiál optimalizovat, je možné že klubový lodní park  rozšíříme. 

V příloze e-mailem byl zasílán plán závodů na rok 2018. Samozřejmě budeme rádi za co největší účast na závodech. Primárně však účast na závodech nebude koordinována a je na rodičích a dohodách mezi nimi. Klub dává k dispozici motorový člun k bezplatnému zapůjčení na závodech. Neoficiálním koordinátorem účasti na závodech mimo Brno bude Víťa.

Předběžná trenérská sestava je následující, samozřejmě pokud bude kdokoliv ochoten spolupracovat, budeme rádi: Zdeněk Chlup, David Blatecký, Karolina Hübnerová, Pavel Konopík, Víťa Ott, Dan Audy, Monika Hykrdová, Katka Chlupová, Markéta Dokoupilová, Šimon Mareček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář