Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středa 21.6.2006

20. 6. 2006
Všichni sportuchtivý,
 
ve středu  21.6.2006 se na Brněnské přehradě uskuteční další ze série letošních středečních odpoledních závodů.  Jedná se o poslední závod před prázdninami a další se uskuteční až v záři.
 
Budeme upřímně rádi pokud se závodu zůčastníte a pomůžete tak vytvořit rekordní účast na závodě!!!  Chceme více než 20 Opťaků, 10 Cadetů a co nejvíce Evrop. V rámci startovního pole Evrop bude možnost stejně jako minule závodit na Laseru 4.7. Pro všechny závodníky bude opět připraveno velké množství cen.
 
Přihlášky 16:30 -16:45, v pět hodin bychom již chtěli startovat první rozjížďku (přiďte tedy prosím včas!!! ) Rozjížďky budou do 19:00, vyhlášení bude následovat v co nejkratší době. (cca 19:15 - 19:30) . Naplánujte si prosím odpoledne tak, abychom v pět mohli opravdu startovat a v případě dobrých podmínek odjet i škrtačku. 
 
Předpokládáme, že se závodu zúčastní lodní třídy Optimist, Cadet a Evropa!  Proto všichni, kteří mají loď těchto tříd, přiďte! A udělejte prosím agitaci i mezi svými kamárady. Dohromady uděláme moc! 
 
Pěkný den a  ve středu se na vás těšíme  na Brněnské přehradě!
 
Zdeněk Chlup
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář