Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukončení sezóny - ZÁVOD RODIČŮ

25. 10. 2006

Ahoj všichni nadšenci jachtingu, kteří se aktivně účastníte Projektu Optimist Brno!!!

Téměř je za námi další sezóna, tak je třeba se zamyslet nad jejím kvalitním zakončením.

Teda, my trenéři jsme se zamysleli a došli jsme k názoru, že je na čase, aby maminky a tatínci svým dětem dokázali, co se na trénincích naučili!!! (a podle toho, jak se ze břehu radí, toho není málo!!!)

Takže apeluji na všechny děti, aby se začaly systematicky věnovat přípravě rodičů na závod!!! vysvětlete jim, jak mají jet (pojedeme 2 kola, trojúhelník a karusel), jak odstartovat, naučte je zacházet se svými hodinkamu, nezapomeňte sehnat vestu a hlavně nepodceňujte motivaci rodičů.

Časový harmonogram závodu bude stejný jako měli děti, protože už jste na to zvyklí a docela to funguje. Děti, připravte si s rodičama doma přihlášky, ať zbytečně nedochází k časovým prodlevám hned na začátku!!! Pochopitelně budeme kontrolovat platnou závodní licenci a lékařskou prohlídku, ale budeme tolerantně přehlížet vtipné padělky a uplatit se necháme jídlem i pitím věru ochotně :-))).

Takže, přijďte rodičové soutěžit o hodnotné ceny a diplomy, které zajisté ozdobí jakoukoli část vaší domácnosti!!!

Vyhášení výsledků proběhne tentokrát v rámci večírku, který už více méně znáte z loňska a podle mě měl dost úspěch. Informace o večírku budou následovat.

Karča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář