Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréninky na přehradě - od 19.4.2006

4. 4. 2006
Ahoj všichni,

protože je zamrzlá přehrada, je nadstav vody, zatopenej sjížďák, zaplavená kůlna s bójkama, nejsou daný mola a tudíž není k dispozici motorák a z těchto důvodů není možné jít na vodu (dokonce byly zrušeny i závody), rozhodly jsme se posunout tréninky na přehradě až po Velikonocích.

Proto prosím věnujte volné středy přípravě na sezónu, dodělejte opravy na lodích, dokupte oblečení, zaplaťte příspěvky, ať máte licence a můžete navštívit lékaře a vyžádat si razítko na licenci a pod.

Po velikonocích, tedy 19.4.2006 se všichni (doufám) sejdeme na klubu, abychom dořešili problémy s přidělováním klubového materiálu a pokud to organizační zmatek, technická připravenost (mola, motorák) a přírodní podmínky (led, stav vody) dovolí, tak bysme mohli i slavnostně vyjet.

22. - 23. 4.2006 jsou závody v Jedovnicích, ale netuším, jak jsou na tom s přípravami oni, zda je napuštěný Olšovec a podobně, ale do prvního tréninku se pokusím zjistit, jak to vypadá, abych vám mohla dát kvalifikovanou odpověď na otázku zdabýt či nebýt v Jedovnicích.

Středa 26.4.2006 - místo tréninku (teda v rámci tréninku a v době tréninku) jsou vypsány závody (Q1, C1 - s možností dodatečného vypsání dalších tříd, pokud se například E domluví). Závody se určitě uskuteční, bude to aspoň motivace pro ty, kteří poprvé letos pojedou na vodu. Vřele doporučuji, aby se zúčastnili i začátečníci, my vám budem radit, i když to kdykoli popřu, protože se to v závodě nesmí.
A taky snad seženeme ceny, tak to bude i s odměnou :-).

Tak, how, domluvila jsem,

Karča
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář